TÂRGOVIȘTE: Angajata unui fast-food din oraș și-a prins părul într-un aparat de tocat. Un adevărat scandal s-a iscat în rândul clienților

0

O tânără angajată a unui fast-food din Târgoviște a suferit un cumplit accident de muncă, după ce și-a prins părul într-un aparat de tocat carne. Aceasta a suferit răni extrem de grave în zona scalpului, având nevoie de intervenția medicilor de la salvare. Totul s-a petrecut chiar în bucătăria restaurantului. Imediat după accident, fata a fost fotografiată, cel mai probabil de un coleg, observându-se cum atât ea, cât și încăperea sunt pline de sânge.

În mediul online au apărut zvonuri cum că aceasta ar suferi de hepatită și că toți cei care au consumat produsele fast-food-ului trebuie să își facă analizele deoarce acestea ar fi fost contaminate. Foarte multe dintre aceste zvonuri sunt infirmate de mai multe surse. Clienții au pornit un adevărat scandal, unii dintre ei îndemnându-și prietenii să evite să mai mănânce de la acest fast-food, pe când alții consideră toată această poveste o înscenare pornită pentru a “păta” numele restaurantului.

Potrivit site-ului gazetadambovitei.ro, starea tineri este stabilă în acest moment, aceasta fiind transportată la Spitalul Universitar din Capitală pentru investigații.

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here