MERGI PE STRADĂ ȘI CÂȘTIGI! Acest lucru este posibil în Târgoviște cu aplicația SAIODA

0
sursă foto: targoviste.info

 

O nouă aplicație pentru Android și iOS a fost de curând lansată în Târgoviște! Saioda este o aplicație construită sub forma unui joc prin care oricine poate găsi și utiliza oferte secrete și unice de la diferiți parteneri din orașul în care se află. Unele oferte expiră foarte repede, așa că nu stați prea mult pe gânduri!

De curând, târgoviștenii se pot bucura de această aplicație! De îndată ce o vor descărca se pot bucura de vouchere valorice, vouchere procentuale, oferte super speciale, gratuități sau premii consistente oferite de emitenții înscriși în această platformă.

Voucherele vor apărea în aplicație sub formă de simboluri diferite pe care utilizatorii trebuie să le caute în locații reale și să le captureze cu telefonul mobil. Acestea pot fi validate online sau în spațiile de retail, pe baza codului generat la inițierea campaniei. Mai mult, voucherele capturate pot fi trimise către prieteni, utilizatorii putând invita prieteni să descopere universul Saioda.

Iată câțiva dintre partenerii care oferă vouchere prin intermediul aplicației Saioda în Târgoviște: Flax Computers, Restaurant Villa Blanca, cofetăria Gusto Giusto, sala de jocuri H Gaming, agenția de turism Emco Holiday, fast-food Picknick, etc. Numărul partenerilor emitenți este în creștere, săptămânal apărând noi oferte și surprize în aplicația Saioda

Acum e momentul să descarci aplicația Saioda în telefonul tău și să te bucuri de voucherele oferite, căutându-le în diferite locații din oraș. Iată link-urile de unde poate fi descărcată aplicația: iOS , Android. (click aici)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here