Un accident grav în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism s-a produs vineri după-amiază, pe Drumul Național 71, în dreptul localității Aninoasa.  Principala cauză a producerii impactului a fost efectuarea unei depășiri neregulamentare de către șoferul mașinii. În urma coliziunii, şoferul vinovat a rămas încarcerat, în stare de inconștiență. 

Pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate ale maşinii au intervenit pompierii de la Detaşamentul Târgovişte. Până la sosirea echipajului de descarcerare şi a celui de ambulanţă, primul ajutor medical a fost acordat victimei de catre 3 cadre ale ISU Dâmboviţa care, trecând prin zonă, au observat accidentul şi au oprit să vadă ce s-a întâmplat. La locul evenimentului a aterizat şi elicopterul SMURD, victima a fost preluată de echipajul acestuia şi transportată la un spital din capitală.

În urma accidentului alte trei persoane au fost rănite ușor la prima vedere. Oamenii legii au deschis o anchetă pe marginea acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here