TÂRGOVIȘTE: Un copil de 10 ani conducea nestingherit pe o stradă din oraș

0
Sursă foto: grist.files.wordpress.com

La nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște se află în lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai, a  unui bărbat din localitate, cu privire la faptul că un minor ar fi condus un autoturism pe strada Fluierași din municipiu.

De asemenea, bărbatul reclamă faptul că o persoană de 51 de ani l-ar fi agresat fizic pe motiv că ar fi cerut explicații privind prezența minorului la volanul autovehiculului. În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că autoturismul aparține unei femei de 31 de ani, mama minorului, care i l-a încredințat acestuia pentru a fi condus pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de un bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, față de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și față de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here